9 Beste Investeringsmogelijkheden op Lange Termijn Voor 2021

Met alles wat er het afgelopen jaar in de wereld aan de hand is, is het logisch om investeringen na te jagen die u een sneller rendement garanderen. Maar de economie is nog lang niet hersteld en langetermijninvesteringen doen is misschien wel de zekerste en veiligste manier om de huidige financiële crisis te overwinnen.


9 langetermijnbeleggingen die u in 2021 kunt overwegen:

  1. Onroerend goed: Dit is altijd beschouwd als een veilige vorm van langetermijnbelegging, zij het een waarbij u een grote som geld moet investeren. Rendementen komen omdat je dat activum jarenlang vasthoudt. Vastgoed is aantrekkelijk als beleggingsoptie omdat u het geld zelfs als lening van banken kunt lenen.
  2. Aandelenfondsen: Voor degenen die niet de tijd of expertise hebben om individuele aandelen te beheren, kunnen aandelenfondsen zoals beleggingsfondsen of ETF’s een haalbare optie zijn. Dit zorgt voor een gediversifieerde en veilige set fondsen die betrouwbaarder is in vergelijking met het bezit van slechts een handvol individuele aandelen. Aandelenfondsen zijn perfect voor agressieve beleggers die geen tijd hebben om te investeren. Ze zijn ook minder riskant dan wanneer u individuele aandelen zou kopen en minder werk met zich meebrengt, ook al zijn de rendementen stabiel.
  3. Target-date fondsen: Deze zijn goed voor mensen die niet graag zelf een portefeuille willen beheren; de portefeuille wordt veilig als u de pensioengerechtigde leeftijd bereikt wanneer u deze fondsen nodig heeft. Dergelijke beleggingen verschuiven uw geld dus van agressieve aandelen naar conservatieve obligaties.
  4. Obligatiefondsen: Dit zijn ETF’s of beleggingsfondsen met obligaties van veel emittenten. Wanneer een overheid of bedrijf een obligatie verstrekt, stemt het ermee in om zijn eigenaarsbelangen jaarlijks te betalen. Wanneer de looptijd voorbij is, betaalt de emittent de hoofdsom terug en wordt de obligatie afgelost. Dit is veilig en helpt om uw activa te diversifiëren, omdat een fonds een cluster van obligaties zal hebben.
  5. Groeiaandelen: Deze verzekeren beleggers van een hoge groei en een hoog rendement. Ze kunnen riskant zijn omdat beleggers vaak veel betalen voor aandelen die verband houden met de winst van een bedrijf. Dit betekent dat dergelijke aandelen waarde kunnen verliezen wanneer het een dalende markt is of er een recessie is. Het is dus raadzaam om de prestaties van een bedrijf in het verleden zorgvuldig te analyseren bij het kopen van individuele groeiaandelen.
  6. Dividendaandelen: Deze garanderen een definitief rendement, maar niet zo snel als groeiaandelen. Deze betalen dividend uit of verzekeren beleggers van regelmatige contante uitbetalingen. Deze worden meestal aangeboden door volwassen bedrijven die minder geld nodig hebben en dividenden zijn vooral populair bij oudere beleggers die een regelmatig inkomen wensen.
  7. Small-cap aandelen: Deze hebben betrekking op voorraden van kleinere bedrijven die de kracht hebben om snel te groeien. Amazon begon als een small cap-aandelenbedrijf dat ertoe leidde dat beleggers van de ene op de andere dag miljonair werden. Ze zijn riskant zoals snelgroeiende aandelen, omdat kleine bedrijven beperkte financiële middelen en beperkte toegang tot de kapitaalmarkten zullen hebben. Maar de beloningen voor het identificeren van succesvolle small-cap merken kunnen zeer bevredigend zijn.
  8. Robo-adviseurs: Dit zijn een uitstekend alternatief wanneer u niet te veel wilt investeren en professionele expertise wilt zoeken. Hier stort u geld op uw account en het zal automatisch investeren, afhankelijk van uw financiële doelen, risicotolerantie en tijdshorizon.
  9. IRA CD: Dit is voor risicomijdende individuen die een gegarandeerd inkomen en nul verlies wensen. Als u kiest voor een belastingvriendelijke IRA, kunt u belastingen vermijden op belangen die u verzamelt als u zich aan de planregels houdt. De risico’s zijn bijna verwaarloosbaar en de investering is veilig; het enige risico is dat je genoeg moet verdienen om de inflatie te overwinnen.

Categories: Investering

Leave a Reply

Your email address will not be published.